Nem tudsz fogyni? Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el!

Amit lefogytam

Blikk Rúzs Mint oly sokan mások, Abbie Cox is a terhessége i során szedett fel jó néhány plusz kilót.

Nem tudsz fogyni? Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el!

A felesleget 72 kilót! Amíg Abbie Cox első fiát, Tommyt 8 hordta a szíve alatt, 32 kiló szaladt fel rá. Csupa egészségtelen dolgot evett, zöldséget és gyümölcsöt alig.

Bár a túlsúly zavarta, második fia, Marley 3 születése után döntött úgy, hogy ebből elég volt. Rettegtem a ruhavásárlástól, úgy éreztem, rajtam semmi sem áll jól.

  1. Tiszta égési zsírégető
  2. Legjobb alkalmazás fogyni a barátokkal
  3. 40 kilót fogytam 7 hónap alatt - Életem legjobb döntése volt | hermelyn.hu
  4. Bocs, véletlenül lefogytam! - Ne savasodjunk! Lúgosítás, fogyás, egészség.
  5. Amit lefogytam Ne hízz vissza, ha lefogytál, avagy mit tehetsz a jojó effektus ellen?
  6. Eco slim kritikák

A barátnőim ráadásul mind vékonyak, kilógtam közülük. A nagyfiam is szerette volna, ha amit lefogytam vele szaladgálni, de erre képtelen voltam.

Ettől persze lelkiismeret-furdalásom volt.

fogyás hasról gyorsan otthon

Kijózanító volt — meséli a 31 éves brit édesanya. Még étterembe is mehettem anélkül, hogy megszegtem volna a diéta szabályait.

ashlee holmes fogyás

Ez az étrend könnyen követhető, és megváltoztatta az ételekhez való hozzáállásomat — folytatja Abbie. Northoto — Az, hogy lefogytam, megváltoztatta az életemet.

koffeinmentes kapszula

Jóval magabiztosabb vagyok, több energiám van, és imádok ruhát vásárolni. Újra megtaláltam önmagam, aki a terhességek előtt voltam.

diéták férfiaknak

Ami az étkezést illeti: azelőtt soha nem ettem zöldségeket és gyümölcsöket, most viszont naponta. Nem kell feltétlenül odafigyelnem az adagok nagyságára sem, csak arra ügyelek, hogy a tányéromon többségében fehérje amit lefogytam zöldség legyen.

apa elvesztése fia mém

Amikor belevágtam a diétába, azt hittem, muszáj lesz elkezdenem sportolni, de végül a fogyáshoz elég volt a diétához tartani magam. Sokan meghökkennek, amikor meglátnak, mert alig ismernek fel — fejezi be Abbie.

Íme Abbie étrendje 6 napra: Hétfő - Piros nap Reggeli: rántotta két tojásból, tetszőleges zöldségekkel Tízórai: egy pohár joghurt Ebéd: 15 dkg grillezett tengeri hal vegyes zöld körettel Uzsonna: egy alma.