Ezek is érdekelhetnek

Fogyás spagetti

Tartalom

  fogyás spagetti

  Bolognai fogyás, Jó hír a tésztaimádóknak, így lehet a spagettivel fogyni A bolognai spagetti jó a fogyáshoz Hogyan készíts diétás bolognai spagettit? Diétás bolognai spagetti cukkini spagettiből házilag készült diétás bolognai szósszal.

  fogyás spagetti

  Cukkini spagetti készítéssel avattam fel a vadiúj cukkini spirálozómat és ha már elkészült a spagetti, akkor egy diétás tésztaszószt is rittyentettem rá. Életem első saját bolognai szósza volt ez, persze minden eredeti benne, nem porból vagy üveges cuccból készült kivéve a sűrített paradicsomot, az üveges, de mindenmentescukor és mindenféle ízfokozók nélkül.

  Őszintén szólva nem is értem, fogyás spagetti vesznek egyesek mindenféle üveges bolognai szószt vagy tasakos port, amikor annyira egyszerű és olcsó ételek ezek a paradicsomos tésztaszószok: csak egy kis friss csirkehús, jó minőségű paradicsompüré, és fűszerek kellenek hozzá. A magam részéről biztos, hogy ezentúl — a diétás milánói makarónihoz hasonlóan — mindig frissen készítem a diétás bolognai szószt és mindig többet fogok belőle készíteni, mint amennyi épp szükséges, hogy egy-egy adagot le tudjak fagyasztani mondjuk cukkini lasagne vagy diétás pizza feltétjéhez is!

  fogyás spagetti

  Diétás bolognai spagetti recept.