Fogyásnapló

Fogyásnapló nyomtatható. 90 napos diéta fogyás napló

Tartalom

  Köszönöm szépen!

  fogyni épít erő fogyókúrás tábor toronto

  Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Minden jog fenntartva! Fontos, hogy ne külső elvárásoknak akarj megfelelni, ne azért akarj vékony lenni, hogy tetssz valakinek — Magadért csináld, úgy motiváltabb is leszel, és tartósabb lesz az eredmény is.

  A célod legyen az egészség, ha emellett még csinos is leszel, az a ráadás! Az emlékezetes áttörések részre dátummal felírhatod azokat a mérföldköveket, amik sikerélményt okoztak — az első 15 percig bírt taposógépezéstől az ötödik leadott kilóig bármi kerülhet ide.

  Segít a folytatásban!

  fogyás 7 napos gyertya sprint zsírégetés

  Az edzésnaplóban vezetheted, hogy milyen mozgásformát végeztél: jelölheted a dátumot, az edzéstípust, az időtartamot vagy távot esetleg lépésszámotaz intenzitást öt besatírozott kör a maximumés jegyzetelhetsz is mellé, hogy mennyire bírtad, vagy milyen jól fogyásnapló nyomtatható. Az ételnapló sokat segít abban, hogy figyelni tudj arra, mit is fogyasztasz.

  Az étkezések mellé ha tudod — vagy fontosnak tartod — az ételek kalóriatartalmát is felírhatod.

  Hogyan fogyjunk edzés és éhezésmentesen? Kereskedelmi forgalomba nem hozható.

  Az utolsó oldalon a méreteidet vezetheted, felírhatod, hogy adott időpontban mennyi a súlyod és hány centit mértél a különböző testrészeiden — ne feledd, szokszor nem kilóban, hanem centiben jelentkezik a fogyás! A lap alján a jegyzetekhez fogyásnapló nyomtatható az egyéb adataidat is, amit mérned kell — vérnyomás, vércukor, stb.

  fogyás upma fogyás tippek top 10

  A használati utasítás megint ugyanaz, mint az előző naplónál: kétoldalasan A5-ös méretű oldalakat kapsz, egyoldalasakon pedig A4-est. Mindenből nyomtass annyit, amennyire szükséged van, és olyan sorrendbe fűzd be a mappádba, ahogy Neked praktikus.

  raveena tandon fogyás ion detox spa

  Ha például minden nap méreszkedsz és vezeted is az étkezéseidet, kerülhet egymás mellé egy-egy oldal az ételnaplóból és a méretes lapból. Ha pedig a határidőnaplód részeként használod ezeket az oldalakat, a napi tervező mellé illesztheted az ételnaplót, és a többi oldalt is integrálhatod a hétköznapi terveid közé, így semmit sem tévesztesz szem elől. Használjátok egészséggel!

  karcsúsító racerback tank láb fogyás