Life hack number 3.

Hack2 fogyás

Az öngondoskodó élet feltör a lányok számára Ha azt szeretné, hogy a hamburgere vagy a szendvics ne essen szét, fordítsa meg fejjel lefelé.

Általában az "alja" keskenyebb, mint a "fedél", ezért a töltelék folyamatosan esik ki belőle. És ha fejjel lefelé fordítja, élvezheti az ízét, és nem aggódhat, hogy minden legfinomabb kiesik a hamburgerből. Egyébként ez még egyszerű szendvicseknél is működik, főleg, ha zöldségeket adnak hozzájuk; Life hack 2. Annak érdekében, hogy a csöve ne kerüljön folyamatosan a szódabikarbónába, hajlítsa meg a gyűrűt, amellyel kinyílik, és vezesse át a csövet a furaton. Life hack number 3.

hack2 fogyás

Ez az élethack többször is megjelent a Lifehacker oldalain, de nézzük át még egyszer. Ha úgy dönt, hogy egy mangóval kedveskedik magának, akkor jobb, ha ezt így csinálja: levágja a csont mindkét oldalán az oldalakat, késsel készítsen egy "hálót" a pépben, és egyszerűen fordítsa ki.

Life hack 4. Ha a hangyák szokásai a vidéki konyhába járnak, vegyen be egy hack2 fogyás mennyiségű pattogatott kukorica szemet, készítsen belőlük kukoricalisztet turmixgépben, és öntsön pár kanalat főútjuk közelében.

„Én elmentem a vásárba fél pénzzel”

Néhány nap múlva a problémád eltűnik. Life hack 5. Ha olyan bulit rendez, ahol a zacskós rágcsálnivalók is részei vannak, ahelyett, hogy tiszta ételeket keresne nekik, tegye stabilabbá és kényelmesebbé csomagolását. Ehhez a csomag kinyitása után elegendő a felső széleket kissé befelé tekerni, és az alját befelé húzni, miközben a forgácsot közelebb nyomja a felülethez.

hack2 fogyás

Ennek eredményeként stabil "doboz" snackeket kap. Life hack 6.

A nyár a gyümölcsös és bosszantó gyümölcslegyek ideje. Csak a gyümölcsöt kell az asztalon hagyni, mivel azonnal meglátogatnak. Kiderült, hogy megszabadulni tőlük elég egyszerű. Vegyünk egy kicsi Műanyag tárolóapróra vágja a gyümölcsöt, és tegye bele.

Gyors fogyás köménymagos italal.

A tetején lévő edényt takarja le fóliával, így egy kis lyukat készítve, amely valamivel nagyobb, mint hack2 fogyás a légy. Soha nem hagynának ki egy ilyen bulit.

Igaz, folyamatosan frissítenie kell ezeket a tartályokat, de gyümölcsei épek és egészségesek lesznek. Life hack 7. Használhat papírpoharakat vagy papírpohár formákat, hogy az olvasztott fagylalt ne folyhasson le a kezén.

A csészékkel azonban nem lesz olyan kényelmes, mivel amikor elkészíted a fagylaltod, nagyon nehéz lesz onnan kiszedni. De a papír cupcake-edényekkel minden valóban kényelmesebbé válik.

hack2 fogyás

Life hack 8. Ha hot-dog-partit rendez, sok plusz helyre és edényre lesz szüksége, hogy mindenhol extra töltelékeket helyezzen el.

hack2 fogyás

A helyzet a leggyakoribb teflon muffin formákkal javítható. Általában 12 muffint tartalmaz, így 12 különböző tölteléket helyezhet el benne.

Ezenkívül alig kell hack2 fogyás.

Life hack 9. A tengerparti tolvajok néha lenyűgöznek virtuozitásukkal - észre sem fogod venni, hogy kiraboltak. Ha nem akar ebbe a kellemetlen helyzetbe kerülni, akkor egy meglehetősen sajátos álca lehet a kiút. Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy samponpalackból sampon a tengerparton?! Csövet készítenek pénz, kulcsok és telefon tárolására, de mindenesetre kevesen fogják kitalálni, mi is van valójában benne. Szerintem a napozás utáni krémcső jobb megoldás lenne - nem kell kinyitni, mint egy tubus naptejet, és természetesebbnek tűnik, mint egy sampon.

Legalábbis a strandjainkon; Life hack Nem nagyon hack2 fogyás hideg a szilva fogyás előnyei inni a melegben, de ez az életcsapás megfelel Önnek, ha vizet szeretne magával vinni meleg időjárás és továbbra is azt akarja, hogy elég hűvös maradjon hosszú ideje Ehhez egy kis vizet kell tenni az üvegbe hogy amikor az üveg hack2 fogyás oldalán fekszik, a víz ne öntsön kiés ugyanabba a helyzetbe vagyis az oldalára kell tenni a fagyasztóba.

Mész sétálni? Vegye ki az üveget a mélyhűtőből, és adjon hozzá hűvös vizet - a jég fokozatosan olvad és a víz sokáig hűvös marad. Ugyanezt meg lehet tenni lével, limonádéval vagy kompóttal is.

Leginkább: néha. A reggeli rutin télen: begyújtok mármint akkor, amikor a háznál vagyunkamilyen halkan csak lehet, készítek egy kávét és megiszom, plusz megeszem a hozzá járó banánt.

Mindig sietünk valahova, hogy mindenre időben jussunk. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy minden nő mindig a legjobbat nézze.

Azonban nincs mindig elég idő, hogy rendet tegyen. Ebben a cikkben bemutatjuk a lányok személyes gondozását, amelyek segítenek a szépneműeknek, pénzt takarítva meg, percek alatt nagyon gyorsan létrehozni a szépséget otthon.

hack2 fogyás

BAN BEN Utóbbi időben Életünk egyre több feltárt trükkje jelenik meg az interneten, tudva, hogy sok kérdés maximálisan megoldható rövid időszak Ide tartoznak a lány szépségét szolgáló élethackek. Ha hirtelen nagyon piros pattanás van az arcán, akkor ne próbálja meg eltávolítani. A szemcseppek segítenek elrejteni a gyulladt bőrfelületet.

Csak nedvesítsen meg velük egy vattapárnát, és tegye rövid időre szó szerint 5 percre a fagyasztóba. Ezután csatolja az elkészítettet gyógyszer pattanáson, és pár perc múlva. Ha nem tud dönteni a bőr alapozójának színéről, akkor leginkább tökéletes módon ellenőrizze, hogy a termék megfelel-e Önnek vagy sem - vigyen fel egy kis terméket az állra. Az arc ezen részén a legkönnyebb felmérni a bőrszín és az alapozás közötti különbséget.

Ha zúzódások vannak a szeme alatt, akkor azok elrejtése érdekében háromszögeket kell rajzolni egy korrektorral, amelyet csak óvatosan kell árnyékolnia az ujjaival.