Online bankkártyás fizetés

Hermelyn

Webáruházunkat az GP webpay online fizetési rendszere működteti, eztáltal gyors,kényelmes, és biztonságos bankkártyási fizetési lehetőséget ajánlunk.

A fizetéskor átirányítunk az GP webpay online felületére, itt kell megadnod a bankkártyádhoz tartozó kért adatokat. Több különböző kártyával is fizethetsz, így például VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro kártyákkal is.

Banki átutalás

A megrendelt árú vételárát előreutalásos fizetési móddal is ki tudod fizetni. A rendelés beérkezése után kollégáink a szükséges információkat és az előlegbekérőt a rendeléskor megadott e-mail címre fogják elküldeni. Tájékoztatunk, hogy a készleten lévő, nem kifizetett árút 3 munkanapig tudjuk félretenni. A termékeket az utalás beérkezése után szállítjuk ki illetve veheted át üzleteink egyikében.

 

 

 

UTÁNVÉT

Megrendelésedet házhoz szállítás esetén utánvétes fizetési móddal is leadhatod. Ekkor a vételárat a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlítened a csomag átvételekor. Felhívjuk figyelmed, hogy az utánvétes rendelések értékhatára bruttó 500 000 Ft.