A Hermelyn.hu online áruházunkban, vagy telefonon leadott rendelésed esetén, nincs lehetőséged megtekinteni a vásárolt terméket, így biztonságot nyújt Számodra a jogszabályok által biztosított 14 napos elállási jog, amit mi kitoltunk 30 napra. Ha a termék mégsem nyerte el a tetszsedet és megfelelsz az elállási jog feltételeinek*, úgy azt az átvételt követően 30 napon belül bármikor jelezheted és visszaküldheted** számunkra.

*A termékcseréhez, vissza vételhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatunk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban, azonban 10 ezer forint feletti csereérték esetén Ajándék kuponon való jóváírást is kérhetsz. 
**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 

 

 

 

 

 

 

1. Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot.

2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.

3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül.

 

4. Add át a lezárt csomagot az általad, vagy a nálunk rendelt GLS futárnak.

 

A 14 + 16 napos elállási jog alapvető feltételei:

  • online vagy telefonon rögzített rendelés
  • fogyasztónak minősülő vásárló
  • átvételt követő 30 napon belül történő bejelentés és termék visszaküldés

A részletes feltételekről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik

Az elállás során normál méretű termékek esetén 2 000 Ft -t díjért, igénybe veheted csomagelhozatali szolgáltatásunkat vagy saját költségen vissza küldheted bármely futárszolgálattal. Amennyiben általunk szeretnéd a visszaküldést igényelni, úgy a futárt nálunk is megrendelheted a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön.

  

Ez nem segített. Üzenetet írok az ügyfélszolgálatnak

Nem segített? Vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 920 1115 -ös számon a hét minden napján 8:30 - 16 óra között.