Az Hermelyn.hu 2018. május 2 -től e-számla formájában biztosítja Számodra az előre fizetésről kiállított előlegszámlát, valamint minden olyan rendelés végszámláját, ahol az átvétel módja szállítás, legyen szó házhoz vagy szerződött átvételi pontjaink valamelyikére történő szállításról. A rendelésed feldolgozása után, és az elektronikusan kiállított számlák kiállítását követően, néhány percen belül e-mail üzenetben értesítünk és a jogszabály által meghatározott elővülési ideig  egy közvetlen számlázz.hu -s linket biztosítunk a letöltéshez.

Felhívjuk adóalany vásárlóink figyelmét, hogy az elektronikus számla kinyomtatott példánya a hitelesített elektronikus példánnyal együttesen alkalmas adóigazgatási azonosításra.

 

Ha nem találod és szükséged lenne rá, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 920 1115 -ös telefonszámon, illetve az alábbi felületen a rendelésed bizonylatszámának megadásával.

 

Ez nem segített. Üzenetet írok az ügyfélszolgálatnak

Nem segített? Vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 920 1115 -ös számon a hét minden napján 8:30 - 16 óra között.