A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlítened! Amennyiben ezt a a fizetési módot választod, úgy a rendelési folyamat véglegesítését követően, elektronikus formában kapod meg a díjbekérőt. Ezen megtalálod az utalandó összeget, a MagNet Bankos bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat.

Online áruházunkban és szaküzleteinkben széleskörű fizetési lehetőségeket biztosítunk számodra. Webáruházunkban leadott megrendelések esetén fizethetsz a vásárlás pillanatában, a GLS futárnál vagy az átvételi ponton személyesen.

Az elektronikus számla és a papír alapú számla között nincs lényegi különbség, mindkettő ugyanúgy hivatalos és érvényes. Az elektronikus számla megjelenésében különbözik, nem papírra készül, hanem egy digitális fájl, esetünkben PDF formátumú. Az e-számla minden esetben digitális aláírással és időbélyegzővel ellátott dokumentum, melyet az elektronikusan kiállított dokumentumot olvasó program (jellemzően Acrobat Reader) Tanúsítványok menüpontjában tudsz megtekinteni.