Az elektronikus számla és a papír alapú számla között nincs lényegi különbség, mindkettő ugyanúgy hivatalos és érvényes. Az elektronikus számla megjelenésében különbözik, nem papírra készül, hanem egy digitális fájl, esetünkben PDF formátumú. Az e-számla minden esetben digitális aláírással és időbélyegzővel ellátott dokumentum, melyet az elektronikusan kiállított dokumentumot olvasó program (jellemzően Acrobat Reader) Tanúsítványok menüpontjában tudsz megtekinteni.

Az Hermelyn.hu 2018. május 2 -től e-számla formájában biztosítja Számodra az előre fizetésről kiállított előlegszámlát, valamint minden olyan rendelés végszámláját, ahol az átvétel módja szállítás, legyen szó házhoz vagy szerződött átvételi pontjaink valamelyikére történő szállításról. A rendelésed feldolgozása után, és az elektronikusan kiállított számlák kiállítását követően, néhány percen belül e-mail üzenetben értesítünk és a jogszabály által meghatározott elővülési ideig  egy közvetlen számlázz.hu -s linket biztosítunk a letöltéshez.

  

Felhívjuk adóalany vásárlóink figyelmét, hogy az elektronikus számla kinyomtatott példánya a hitelesített elektronikus példánnyal együttesen alkalmas adóigazgatási azonosításra.

 

Ez nem segített. Üzenetet írok az ügyfélszolgálatnak

Nem segített? Vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 920 1115 -ös számon a hét minden napján 8:30 - 16 óra között.