Telefonos ügyfélszolgálatunk nyitva tartási időben a 36 1 920 1115 -ös telefonszámon tudod elérni vagy írásban, az alábbi felületen.

Telefonos ügyfélszolgálatunk mindenkor aktuális nyitva tartását ide kattintva tudod megtekinteni.

Kollégáinkkal felveheted a kapcsolatot Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., akik szívesen állnak a rendelkezésedre. 

Felhívjuk figyelmed, hogy magánszemélyek számára nem áll módunkban egyedi árajánlatot biztosítani vásárlásaik számára.

Ebben az esetben kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 920 1115 -ös telefonszámon, illetve az alábbi felületen.! 

A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy kapcsolatfelvételkor legyen kéznél rendelési azonosítód, a kapott számla száma, illetve online megkeresés esetén, küldd el azokat számunkra!

Amennyiben probléma merült fel regisztrációd során, kérjük, hogy vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot! 

A kapott hibaüzenettel, esetleg nézőképpel kiegészítve küldd el üzenetedet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hogy kollégáink pontosabb képet kapjanak az esetről!

Kollégáink a beérkező leveleket folyamatosan, érkezési sorrendben dolgozzák fel. Néhány napon belül minden megkeresést igyekszünk teljesíteni, szíves türelmedet és megértésedet kérjük!

Észrevételed, véleményed, javaslatod, kér(d)ésed cégünk felé is jelezheted. 

Ebben az esetben mindenképpen vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a a +36 1 920 1115 -ös telefonszámon, illetve az alábbi felületen.

Megrendelésedet a kosár oldaladon is módosíthatod mindaddig, míg annak vételára kiegyenlítésre nem kerül, illetve amíg nincs a MEGRENDELEM gombal elküldve részünkre a rendelés. A módosítást - ez esetben termék(ek) kivételét/hozzáadását - a kosár oldaladra bejelentkezve, az adott megrendelést kiválasztva tudod végrehajtani.

Bruttó 9 900 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött GLS futárszolgálatunk segítségével vagy ingyenesen átveheted szerződött GLS Csomagpontjainkon.

Az e-mail -ben kapott kuponkódokat a bevásárlókosár oldalon tudod beváltani a következő képpen:

1. oldal / 2