ÜDVÖZÖLJÜK

Üdvözöljük a HERMELYN.HU honlapján (a továbbiakban: „a Honlap”), a HERMELYN márka hivatalos webshopjában.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeinket. Eltérő kikötés hiányában a HERMELYN.HU és a Felhasználók közötti jogviszonyra a jelen Szerzodési Feltételek az irányadók, amelyeket a Felhasználók kötelesek elfogadni. Amennyiben ezeket a szerződési feltételeket teljes egészében nem tudja elfogadni, kérjük, ne használja a Honlapot.

Amennyiben ezen Honlap bizonyos szolgáltatásait a késobbiekben is igénybe veszi vagy termékeket vásárol, úgy elofordulhat, hogy addigra kiegészítő útmutatókat, szabályokat és szabályzatokat teszünk ezen termékekre illetve szolgáltatásokra vonatkozóan közzé, és ezek akkor a Honlap elválaszthatatlan részét fogják képezni, és a Honlap használata során Önre is irányadóak lesznek.

A HERMELYN.HU fenntartja a jogot, hogy a Szerzodési Feltételeit időröl időre módosítsa, amit a Honlapon tesz közzé. A Honlap módosítást követő használata a módosított feltételek elfogadását jelenti.

Jelen Szerződési Feltételekben szereplő fogalmak meghatározását a 21. pont tartalmazza.

 1. AZONOSÍTÁS

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. a Weboldalon bemutatott termékek eladója. A SZŐRFI ÁDÁM EV. székhelye: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 18. (személyes ügyintézésre itt nincs lehetőség)

 2. A TARTALOM PONTOSSÁGA

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. a Honlapon bemutatott termékek forgalmazója. A SZŐRFI ÁDÁM EV. székhelye 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 18. 8/1., nyilvántartási szám:: 50566938. A SZŐRFI ÁDÁM EV. kapcsolattartási adatai:

  székhely postai címe: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utc 18. 8/1.

  telefonszám: +36 1 920 1115
  fax szám: +32 1 920 1115
  e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  NAIH nyilvántartási száma: [ ]

 3. A TARTALOM PONTOSSÁGA

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy a Honlapon található információk időszerűek legyenek, azonban nem tudjuk garantálni, hogy a Honlapon semmilyen hiba nem fordulhat elő. A Honlapon közzétett információk illetve egyéb anyagok pontatlan adatokat illetve tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. A termékek tömeg-, méret- és mennyiségi adatai csak becsült adatok. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a termékekre vonatkozó adatok pontosak legyenek, és a termékek színét valósághűen mutassuk be. Ennek ellenére nem tudjuk garantálni, hogy az Ön képernyőjén megjelenő termékszínek ténylegesen megfelelnek a termékek valódi színeinek. A Honlapon közzétett információkat időközönként módosítjuk az Ön külön értesítése nélkül.
  A SZŐRFI ÁDÁM EV. fenntartja a jogot arra, hogy a Honlapot saját hatáskörben bármikor módosítsa. A HERMELYN.HU nem vállal felelosséget a Honlapon található funkciók, anyagok és tartalmak zavartalan és hibátlan hozzáférhetőségéért, a Honlap illetve a hozzáférést biztosító szerver vírusmentességéért, illetve más káros tartalmakért. A HERMELYN.HU nem vállal felelősséget a Honlap használatáért illetve felhasználásáért, beleértve a tartalmat illetve az esetleges hibákat is.

  Kézipoggyászra vonatkozó előírások: bár minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a kézipoggyászként megjelölt termékeink megfeleljenek a mindenkori légiforgalmi előírásoknak, ám mégsem tudunk felelősséget vállalni azért, ha valamelyik légi társaság eltérő check-in sztenderdeket alkalmaz, vagy ha a légitársaságok vagy repterek módosítják az előírásaikat.

 4. ÁRAK

  A megrendelt termékek vételára a megrendelés megerősítésének idopontjában a Honlapon feltüntetett vételár, amelyet a rendelés kézhezvételének megerősítéséről szóló e-mailünkben megerősítünk. Minden vételár forintban került feltüntetésre, és tartalmazza az Áfát. A vételáron felül feltüntetésre kerülnek a megrendeléssel kapcsolatosan felmerülő költségek (így különösen a fuvardíj ill. a postaköltség).

  Amennyiben a megrendelt termék vételára vagy szállítási költsége hibásan került feltüntetésre, úgy erről a lehető leggyorsabban értesítjük Önt, és felajánljuk Önnek, hogy megrendelését a helyes vételáron erősítse meg, vagy, hogy megrendelését törölje. Megrendelése törlése esetén visszatérítjük vagy jóváírjuk Önnek azt az összeget, amellyel a termékvásárlás során a bankkártyája megterhelésre került.

 5. (HAMAROSAN) AJÁNDÉKKÁRTYA FELTÉTELEK (HAMAROSAN)

 6. ONLINE RENDELÉS

  Megrendelés leadásának feltétele a 18. életév betöltése. A megrendelés menete a következő:
  • Helyezze a megvásárolni kívánt terméket a kosarába,
  • Nyissa meg a kosarat,
  • Adja meg a számlázási címét,
  • Adja meg a szállítási címet,
  • Válassza ki a szállítás módját,
  • Válassza ki s fizetési módját,
  • Kérjük, hogy fogadja el a szerzodési feltételeket,
  • A megrendelés elküldését megelőzően lehetővé tesszük az Ön számára, hogy átnézze a kiválasztott termékeket, ellenőrizze a megrendelése teljes vételárát, beleértve a fuvardíjat ill. a postázási költségeket.

  A megrendelés leadása után e-mailben igazoljuk vissza a megrendelése kézhezvételét.  

  Hitelkártyával történő fizetés esetén e-mailben értesítjük Önt a fizetés státuszáról. A termék feladását követően értesítést küldünk Önnek (ún. „Kiszállításról Szóló Értesítő E-mail”). A megrendelések teljesítésének a feltétele a megrendelt termékek kiszállítás időpontjában történő rendelkezésre állásra. Fenntartjuk a jogot, hogy megrendelését bármely okból töröljük.

 7. FIZETÉS

  Az általunk elfogadott fizetési módok Honlapunkon kerülnek feltüntetésre. A fizetések forintban teljesítendők. Internetes csalásról és biztonságos fizetésrol szóló rendelkezéseket a Honlapon található Adatvédelmi Szabályzatban talál.

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. az eladott termékekre vonatkozó tulajdonjogát a vételár és a fuvardíj illetve postaköltségek teljes megfizetéséig fenntartja.
  A HERMELYN.HU -n rendelt termék(ek) vételára, a SZŐRFI ÁDÁM EV. MagNet Banknál vezetett bankszámlájára történő átutalással, bankártyás fizetéssel, Barion egyenleggel vagy utánvétként a GLS futárnál teljesítendők; a részletes fizetési információk a Honlap FIZETÉSRE vonatkozó oldalán találhatóak.

 8. ADÁSVÉTELI SZERZőDÉS

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. és Ön között az adásvételi szerződés mindaddig nem hatályosul, amíg a HERMELYN.HU a termékeket el nem küldi (fel nem adja) az Ön részére. A Honlapon közzétett információk mindössze ajánlattételi felhívásként kezelendők és nem minősülnek sem ajánlatnak, sem pedig egyoldalú kötelemnek.
  Az Ön megrendelése kötelező érvényű vételi ajánlatnak minősül. Az eladás részünkről akkor válik kötelező erejűvé, amikor értesítettük Önt a termékek elküldéséről, feladásáról, az „Kiszállításról Szóló Értesítő E-mail” formájában.

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. fenntartja a jogot arra, hogy a megrendelését az alábbi esetekben teljesen vagy részlegesen visszautasítsa:

  • ha a termék nem áll rendelkezésére,
  • ha a számlázási adatok hibásak vagy nem ellenőrizhetők;
  • ha a biztonsági rendszerek a megrendelést szokatlan megrendelésnek minősítik vagy a megrendelése csalás gyanúját veti fel,
  • ha a banki átutalás/zárolás nem történik meg időben,
  • ha okunk van feltételezni, hogy Ön még nem töltötte be a 18. életévét,
  • ha az árajánlat hibás,
  • ha nem tudunk az Ön által megadott címre kézbesíteni,
  • elháríthatatlan külső körülmény esetén.
 9. KÉZBESÍTÉSI KORLÁTOZÁSOK – RENDELTETÉSI ORSZÁG

  • Postafiók címet és katonai postacímet (APO) nem áll módunkban elfogadni.
  • Hétfőtől péntekig kézbesítünk, munkaszüneti napok kivételével.
  • Honlapunkon (hermelyn.hu) keresztül kizárólag Magyarország területére kézbesítünk.
 10. KÉZBESÍTÉS

  Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt termékeket a Felhasználónak küldött egyedi megrendelés megerősítésben megadott határidon belül kézbesítsük. Az értesítésben megadott határidő azonban nem tekintendő garantált kézbesítési időnek, és ezért nem tudunk felelősséget vállalni. A Felhasználó felel a megrendelésben közölt szállítási cím helyességéért; és a hibásan közölt szállítási cím miatt felmerülő költségeket a Felhasználónak kell viselnie.

  Minden termék a SZŐRFI ÁDÁM EV. -től kerül elfuvarozása. Amennyiben az Ön által megrendelt termék nem kerül megadott időn belül kézbesítésre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a vevőkódja vagy a megrendelésszáma megadásával. Ilyen esetben az adásvételi szerződést felmondhatja, és ellentételezésül kizárólag a vonatkozó termékek ellenértékének (ellenszolgáltatásának) teljes megtérítését követelheti tőlünk.

  Választhatja ugyanakkor azt is, hogy meghatároz az adott körülményeknek megfelelő új szállítási határidőt, és kérheti, hogy a SZŐRFI ÁDÁM EV. az adott terméket ezen új határidon belül küldje el Önnek. Ha a SZŐRFI ÁDÁM EV. ezen a meghosszabbított határidőn belül sem teljesít, úgy a szerződést felmondhatja, és a vonatkozó termékekkel kapcsolatosan ellenértékének (ellenszolgáltatásának) teljes megtérítését követelheti.

  A fuvarozáshoz kizárólag hivatásos futárszolgálatot veszünk igénybe. Minden esetben szükséges, hogy valaki igazolja a küldemény kézbesítését. Ön ezennel hozzájárul ahhoz, hogy az adott küldeményt a Felhasználón kívül a megadott postacímen tartózkodó más 18 év feletti személy is átveheti. Amennyiben a kézbesítés időpotjában senki sem tartózkodik a megadott címen, úgy kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, és egyezzenek meg más kézbesítési időpontban. A részletes szállítási információk a Honlap SZÁLLÍTÁSRA vonatkozó oldalán találhatóak.

 11. HIBÁS TERMÉKEK VAGY HIBÁS KÉZBESÍTÉS

  A kézbesítés időpontjában Ön köteles meggyőződni arról, hogy a küldemény nem hibás-e. Amennyiben a megrendelésével kapcsolatosan problémája merül fel, kérjük, kövesse a 12. pontban leírt visszaküldési folyamatot, de a termékek hibája vagy az általunk elkövetett hiba miatti termékvisszaküldés esetén a visszaküldés költségeit is mi álljuk. Amennyiben az adott termék rendelkezésünkre áll, úgy új „Kiszállításról Szóló Értesíto E-mailt” küldünk Önnek, és haladéktalanul elküldjük Önnek a saját költségünkön a kicserélt terméket.

 12. VISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNY

  Kérjük, hogy amennyiben a 13. pont alapján terméket küld vissza vagy amennyiben nem megfelelő terméket kézbesítettek Önnek vagy bármely egyéb esetben, ha a SZŐRFI ÁDÁM EV. hozzájárult ahhoz, hogy a küldeményt visszaküldje, kövesse a jelen 12. pontban meghatározott eljárást. Ön ugyanígy járhat el a 11. pontban foglaltak esetén is, amennyiben jogszabályban biztosított elállási/felmondási jogával él.

  1. lépés:   Kérjük, töltse ki a visszaküldési nyomtatványt majd juttasa el hozzánk. E-mailen elküldjük Önnek a visszáru küldemény címzését a visszaküldési számmal és a visszaküldési útmutatásainkkal együtt. VAGY Küldje el visszaküldési címünkre a terméket. Visszaküldési cím: 1107 Budapest, Szállás utca 13. M-16.

  2. lépés:   Csomagolja be a visszaküldésre kerülő (még nem használt, eredeti címkével, használati útmutatóval, jótállási jeggyel ill. más függőcímkével is rendelkező) terméket az eredeti csomagolásába a szállítással járó károk megelőzése érdekében.

  3. lépés:   Kérjük, nyomtassa ki a visszáru címkét és ragassza azt a visszáru küldeményre. A visszáru címke tartalmaz majd minden szükséges adatot, például az Ön nevét, lakcímét és a visszaszállítási címet, az Ön telefonszámát, a termék számát, és/vagy a visszaküldésre kerülő termék leírását, és a visszaszállítási számot. VAGY Küldje el visszaküldési címünkre a terméket. Visszaküldési cím: 1107 Budapest, Szállás utca 13. M-16.

  4. lépés:   Kérjük, gondosan olvassa el a visszaküldési útmutatót, és vegye fel a kapcsolatot futárszolgálatunkkal, amelyet a visszaküldési útmutatónkban jelölünk ki. A futárszolgálattal egy a visszaküldési igénye részünkre történő megküldésétől számított 14 naptári napon belüli időpontra köteles a visszaküldés idopontjáról megállapodni.

  5. lépés:   Amennyiben Ön nem tesz eleget a visszaküldési előírásainknak, úgy e-mailben hívjuk fel annak tisztázására, hogy miért nem tudtuk azt 14 napon belül elfogadni.

  Csak a Honlapon keresztül online vásárolt termékek küldhetőek vissza. Minden más visszárúra vonatkozóan kérjük, hogy azzal az áruházzal vegye fel a kapcsolatot, amelyben az adott terméket megvásárolta.

 13. TÁVOLLEVŐK KÖZÖTTI SZERZŐDÉS – ELÁLLÁSI/FELMONDÁSI JOG

  Ön nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amely fogyasztói utasítás alapján vagy kifejezett fogyasztói kérésre került előállításra, vagy amely egyértelműen személyre szabott.

  Elállási jog

  Ön az adásvételi szerződéstől 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Az elállási/felmondási jog gyakorlására biztosított határidő lejár: (i) 14 nappal azt követoen, hogy a terméket Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik személy – a futárszolgálat kivételével – átvette, vagy (ii) több megrendelt termék esetén 14 nappal azt követően, hogy Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik személy – a futárszolgálat kivételével - az utolsó terméket is átvette.

  Elállási/felmondási jogát úgy gyakorolhatja, hogy a vonatkozó döntéséről egyértelmű nyilatkozatával értesít bennünket(levélben, postai úton, faxon vagy e-mailen).

  Jogának gyakorlásához felhasználhatja a Honlapunkon található ill. a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 2. számú mellékletét képező fogyasztó és vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól szóló nyilatkozatmintát, ám ennek használata nem kötelező. Kitöltheti és elküldheti a Honlapunkon található visszaküldési nyomtatványt is (sot az elállási/felmondási jog gyakorlását követő eljárás kapcsán kifejezetten javasoljuk a visszaküldési nyomtatvány használatát a hatékonyságunk növelése érdekében). 

  Annak érdekében, hogy érvényesen tudjon élni elállási/felmondási jogával, elengedhetetlen, hogy az elállási/felmondási határidőn belül küldje el részünkre a vonatkozó nyilatkozatát.

  Az elállás jogkövetkezményei

  Amennyiben eláll az adásvételi szerződéstől, úgy az Ön által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget visszatérítjük Önnek (ez nem vonatkozik azon többletköltségekre, amelyek abból adódtak, hogy Ön nem az általunk felajánlott legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módot választotta).

  A visszafizetés összegéből levonásra kerül a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításhoz szükséges használatot meghaladó, használatból eredő értékcsökkenése.

  Az Ön által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek.

  A visszajáró összeget az Ön által igénybevett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza. Amennyiben az Ön kifejezett belegyezése alapján mégis más fizetési módot alkalmazunk, úgy Önt ebből adódóan semmilyen többletköltség nem fogja terhelheti.

  A termékeket a visszaküldési nyomtatványon megjelölt módon kérjük visszaküldeni, aminek a költségét ön viseli és a termékek jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Kérjük, ne küldje vissza a termékeket a visszaküldési nyomtatványon megjelölt módtól eltérő módon, ám ha így tesz, Ön köteles ennek költségét és az abból eredő kockázatot viselni.

 14. FELELőSSÉGKORLÁTOZÁS

  Jelen adásvételi szerződés szerződési feltételei nem érintik az Ön jogszabályban meghatározott jogait. Nem felelünk azokért a károkért (az elmaradt hasznot és a használatból eredő veszteséget beleértve), amelyek a Honlapunk vagy annak tartalma vagy egy másik honlapra irányító link Ön általi használatából erednek vagy abból, hogy azok csak megkésve kerülhettek felhasználásra vagy azokat nem tudja használni, függetlenül attól, hogy ezek szerződésen alapuló vagy szerződésen kívüli károkozás (a gondatlanságot is beleértve) eredményei, az általunk gondatlanságból vagy szándékosan okozott kár, továbbá emberi élet, testi épség vagy egészség megkárosítása kivételével.

  Nem felelünk Ön felé (a csalás esetét kivéve) közjogi kötelezettségünk vagy adásvételi szerződés valamely kifejezett vagy hallgatólagos rendelkezése alapján az alábbi esetekben:

  (a) az adásvételi szerződés megkötésének idopontjában a felek által előre nem látható károkért, amelyek a termékek és kapcsolódó szolgáltatások általunk történő teljesítése vagy azok Ön általi használata során keletkeztek;
  (b) azokért a károkért, amelyek nem a mi szerződésszegésünk eredményeként jöttek létre;
  (c) üzleti vagy kereskedelmi károkért.

  Az adásvételi szerződéssel kapcsolatos felelősségvállalásunk mértéke nem haladhatja meg a vonatkozó termékek vételárát.

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. -nek kötelezettsége a megrendelt termékeket az adásvételi szerződésnek megfelelően Önnek leszállítani.

 15. KELLÉKSZAVATOSSÁG, TERMÉKSZAVATOSSÁG

  (a) kellékszavatosság:
  Ön a hibás teljesítésünk esetén velünk szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Ön – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy számunkra más igények teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát költségünkre Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja, vagy végső esetben a szerzodéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra mi adtunk okot.

  Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétol számított 2 hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított 2 éves elévülési határidon túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

  A teljesítéstől számított 6 hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a SZŐRFI ÁDÁM EV. nyújtotta. A teljesítéstol számított 6 hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés idopontjában is megvolt.

  (b) termékszavatosság:
  A termék hibája esetén Ön – választása szerint – az (a) pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalkor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított 2 éven belül érvényesítheti. E határidő leteltével e jogosultságát elveszíti. Termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy a) a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta illetve hozta forgalomba vagy b) a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal idopontjában nem volt felismerheto vagy c) a termék hibája jogszabály vagy kötelezo hatósági eloírás alkalmazásából ered.

  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

  A SZŐRFI ÁDÁM EV. bizonyos termékeire további garanciát is vállal, ezzel kapcsolatosan részletes információt a garanciakártyán és/vagy a Honlapon talál.

 16. KÉRDÉSEK, PANASZOK, ÉSZREVÉTELEK ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben kérdése merül fel vagy technikai problémája adódik a Honlapon található információkhoz történő hozzáférés kapcsán, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 17. FELHASZNÁLÁSI KORLÁTOZÁSOK ÉS SZELLEMI ALKOTÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ JOGOK

  A Honlapon használt márkanevek, termékelnevezések és címek a SZŐRFI ÁDÁM EV. vagy harmadik személyek védjegyei, illetve márkanevei. Ön nem jogosult ezen védjegyeket illetve márkaneveket felhasználni, ezeket sokszorosítani, mivel ezek a felhasználásra jogosultak jogait sértenék. A Honlap kinézete, szövege, az ott található dokumentumok, filmek és más szolgáltatások, azok kiválasztása és elrendezése, valamint a Honlapra kihelyezett egyéb anyagok a SZŐRFI ÁDÁM EV. vagy beszállítói szerzői jogvédelme alatt állnak. Ön kizárólag a Honlap azon részleteit másolhatja le elektronikusan illetve nyomtathatja ki, amelyek a megrendelése leadásához vagy a Honlap webshopként történő használatához szükségesek. Ön nem jogosult a Honlapon található információkat és anyagokat bármilyen egyéb módon felhasználni, beleértve a fent megjelölt célon kívüli mindenfajta sokszorosítást, valamint nem jogosult az információkat és anyagokat módosítani, terjeszteni, illetve (ismételten) közzétenni. A Honlapon található anyagok és információk felhasználásához a SZŐRFI ÁDÁM EV. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 18. AZ ÖN JELEN HONLAPPAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁSÁNAK ÉS JAVASLATAINAK FELHASZNÁLÁSA

  Amennyiben anyagokat, információkat, javaslatokat vagy észrevételeket tesz illetve jelentet meg a Honlappal, a SZŐRFI ÁDÁM EV. üzletvitelével vagy a Honlap muködésével kapcsolatosan, magán a Honlapon vagy azon keresztül máshol, a SZŐRFI ÁDÁM EV. fenntartja a jogát, hogy ezen információkat, javaslatokat vagy észrevételeket belátása szerint ellenszolgáltatás fizetése nélkül felhasználja. Ön ezen információk és anyagok, illetve ezek részei vonatkozásában nem kizárólagos, időben és térben korlátlan felhasználási jogot biztosít a SZŐRFI ÁDÁM EV. részére díjfizetési kötelezettség nélkül. Az Ön személyes adatai (pl. név, lakcím, társadalombiztosítási azonosító jel és telefonszám) SZŐRFI ÁDÁM EV. általi felhasználására a Honlapon található, lentebb tárgyalt Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak irányadók.

 19. AZ ÖN ÚJ TERMÉKEKRE, TULAJDONSÁGOKRA ILLETVE ELJÁRÁSOKRA VONATKOZÓAN A SZŐRFI ÁDÁM EV.  RÉSZÉRE ADOTT JAVASLATAINAK FELHASZNÁLÁSA

  (a) A javaslattétel a címben foglaltakra vonatkozóan nem létesít bizalmas jellegű viszonyt, a SZŐRFI ÁDÁM EV. nem tekinthető bizalmas információkban részesülő félnek, és a SZŐRFI ÁDÁM EV. nem köteles ilyen javaslatokat bizalmas jellegűnek tekinteni, és ezek ilyetén való kezelésére nem is vállal kötelezettséget.

  (b) A SZŐRFI ÁDÁM EV. jogosult a hozzá eljuttatott anyagokat megőrizni, azokról másolatot készíteni, illetve ezeket az iratai között megőrizni.

  (c) A részére eljuttatott anyagok átvétele illetve megvizsgálása semmiféle kötelezettséget nem ró a SZŐRFI ÁDÁM EV. -ra, kivéve, ha Ön és a SZŐRFI ÁDÁM EV. írásbeli megállapodást kötött, és ezen írásbeli szerződés a SZŐRFI ÁDÁM EV. -ra kifejezetten kötelezettségeket ír elő.

 20. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

  Az Ön személyiségi jogait nagyon fontosnak tartjuk, és ezért biztosak akarunk lenni abban, hogy Ön tisztában van a személyes adatainak kezelésével és feldolgozásával, illetve ehhez kifejezett hozzájárulását adja. Adatvédelmi Szabályzatunkat a  honlapon találja meg az Adatvédelem oldal alatt. A megrendelése leadásának feltétele az Adatvédelmi Szabályzatunk elfogadása, illetve az, hogy Ön kifejezetten hozzájárul személyes adatainak az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerinti kezeléséhez, illetve feldolgozásához.

 21. MEGHATÁROZÁSOK

  Jelen Szerzoődési Feltételek keretében, eltérő rendelkezés hiányában az alábbi kifejezések a következő jelentéstartalommal bírnak:

  • Szerzodési Feltételek: jelentik jelen szerződési feltételeket, azok kiegészítéseit illetve frissítéseit.
  • Megrendelés: jelenti a Szerződési Feltételek 4. pontjában meghatározott megrendelési folyamat eredményét.
  • Felhasználó: jelenti a jelen Honlapra annak címe beírásával belépő személyt, illetve azt, aki egy link segítségével látogat el jelen Honlapra, és azt tájékozódás vagy megrendelés céljából használja.
  • HERMELYN.HU: jelenti a SZŐRFI ÁDÁM EV. -t, amelynek székhelye 1136 BuDapest, Hegedős Gyula utca 18.., nyilvántartási száma 50566938, adószáma 67661619-0-26.
   A szellemi alkotások vonatkozásában HERMELYN alatt a SZŐRFI ÁDÁM EV. -t, amelynek székhelye 1136 BuDapest, Hegedős Gyula utca 18.., nyilvántartási száma 50566938, adószáma 67661619-0-26.
  • Honlap: jelenti a https://hermelyn.hu címen található weboldalak együttesét.
 22. IRÁNYADÓ JOG

  A Szerzoődési Feltételek érvényességével, értelmezésével és/vagy végrehajtásával kapcsolatos jogvitákra a magyar jog az irányadó. A felek kikötik a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok joghatóságát. A jelen rendelkezések nem érintik az Ön egyéb törvényes jogainak érvényesülését. A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Honlap használatával kapcsolatosan felmerülő viták esetén elektronikus bizonyítékok (pl. e-mailek, backup fájlok, stb.) kerüljenek bizonyítékként felhasználásra.

  Amennyiben jelen Szerződési Feltételek valamely rendelkezése érvénytelen vagy nem alkalmazható, úgy ez a többi rendelkezés érvényességét nem érinti, és az érvénytelen rendelkezés a jogszabályi keretek között alkalmazandó tovább.

 23. A MEGÁLLAPODÁS TELJESSÉGE

  Jelen Szerződési Feltételek a Felhasználóval kötött minden korábbi megállapodás helyébe lép. A Honlappal kapcsolatosan felmerülő kérdések, észrevételek esetén illetve technikai problémákkal kapcsolatosan, kérjük, keressen meg bennünket.

 24. TERMÉK ÉRTÉKELÉSI SZABÁLYZAT

  Az hermelyn.hu weboldal termékadatlapjain található értékelés ingyenes és moderált. Az Szőrfi Ádám EV. nem vállal felelősséget az egyes hozzászólásokban megjelenő romboló jellegű programok, alkalmazások (például: vírusok, férgek, makrók és egyéb programok) okozta károkért, de lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek elkerülése, kiszűrése érdekében.  A felhasználók hozzászólásuk beírásával korlátlan - a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló - felhasználási jogot adnak az hermelyn.hu részére. A Termékértékelési Fórumon megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le illetve terjeszthetők, és kizárólag az hermelyn.hu írásbeli hozzájárulásával lehet őket más célból felhasználni.

  A termékekkel kapcsolatos hozzászólások, értékelések szabályzatát ide kattintva olvashatod.

  Jelen Szerződési Feltételek utoljára 2018-04-01 napján kerültek frissítésre.