HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Az ország egész területére megrendelheted a kiválaszott termékeket házhoz szállítással. Magyarország területére a 9990 Forintot meghaladó rendelések után a szállítási költség INGYENES, amennyiben rendelésed nem éri el ezt az összeget, a szállítási díj 980 Forint. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-2 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre.

24h kiszállítás
Amennyiben 15h -ig leadtad megrendelésed és a termék nem fogyott el éppen a központi raktárunkból, csomagod már másnap a kezedben lehet. :)

A GLS Rugalmas kézbesítésének köszönhetően e-mail -ben értesítést fogsz kapni a csomag szállítási napjáról és a csomagszámról, illetve a szállítás napján SMS -ben megkapod a futár telefonos elérhetpségét illetve azt a 3 órás időablakot amikor a futár érkezni fog a megrendelt termékeddel.

Ha nem tudsz a megadott napon a helyszínen tartózkodni, csak hívd fel a GLS Futárszolgálatot és kérd másik időpontra a kézbesítést.

GLS Telefonszám: +36 1 802 0265    GLS Mobil: +36 20 890 0660  munkanapokon 07 - 20h -ig

Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Kosárérték:                     Szállítási díj:

9 900 Ft alatt                   980 Ft

9 900 Ft felett                  INGYENES

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL gls csomagponton

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted a Magyarországon lévő több mint 650 GLS CsomagPont bármelyikén. Ezek a csomagpontok külömböző profilú üzletekben találhatók. Így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A csomagod felvételénél mindenképpen vedd figyelemben a kiválasztott GLS CsomagPont nyitvatartási idejét. A részletes nyitvatartást megtalálod az alábbi CsomagPont listában vagy a CsomagPont keresőben.

Kérjük, mindenképp várd meg az értesítésünket mielőtt elindulnál a kiválasztott GLS CsomagPontra a megrendelt termékeidért. 

VISSZAKÜLDÉS MENETE

Webshopunkban leadott rendelésed átvételétől számított 14 + 16 (30) napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, függetlenül attól hogy magánszemélyként vagy cégként vásároltál nálunk. Mindenképpen tartsd meg a termék csomagolását, minden dobozban található kiegészítőt, illetve az eredeti számlát és elállási nyilatkozatot a visszaküldéshez. Amint megérkezett hozzánk a csomag, és a terméken semmilyen elállástól való kizáró okot nem találunk, a vételárat visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk a számlán szereplő névhez tartozó, elállási nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra.

Bővebb információkért a termékvisszaküldés menetéről itt találsz.