Házhoz szállítás futárszolgálattal

Az ország egész területére megrendelheted a kiválaszott termékeket házhoz szállítással. A kiszállítást a GLS furátszolgálat végzi, Magyarország területére a szállítási költség átvállaljuk, így minden kiszállítás ingyenes. Amennyiben a megrendelt termékek mindegyike nem érhető el egy üzletünkben (ezt a rendelés leadásakor láthatod), abban az esetben az boltok közti átszállítás 1 munkanappal hosszabbítja meg a kiszállítást. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-2 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre, a felvételről a GLS futárszolgálat e-mailben küld értesítést.

 

 

Személyes átvétel üzleteinkben

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted hét budapesti üzletünk valamelyikében. Amennyiben a megrendeléskor az adott üzletben készleten volt a termék (ezt a rendelés leadásakor láthatod), azonnal átvehető. Egyéb esetekben át kell szállítanunk a terméket egy másik üzletünkből, illetve meg kell várnunk a beérkezését. Erről e-mailben értesítünk. Kérjük, ebben az esetben mindenképp várd meg az értesítésünket mielőtt elindulnál a kiválasztott üzletbe.

 

Visszaküldés menete

Webshopunkban leadott rendelésed átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, függetlenül attól hogy magánszemélyként vagy cégként vásároltál nálunk. Mindenképpen tartsd meg a termék csomagolását, minden dobozban található kiegészítőt, illetve az eredeti számlát és elállási nyilatkozatot a visszaküldéshez. Amint megérkezett hozzánk a csomag, és a terméken semmilyen elállástól való kizáró okot nem találunk, a vételárat visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk a számlán szereplő névhez tartozó, elállási nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra.