1. A vásárlás megkezdése előtt el kell döntened, hogy regisztrálsz-e webáruházunkban, vagy regisztráció nélkül kívánsz vásárolni.
  Amennyiben előreláthatólag gyakran látogatsz majd vissza a webáruházunkba, célszerű regisztrálinod, mert így nem kell minden egyes alkalommal megadnod személyes adataid, szállítási címedet.
  Amennyiben regisztrálsz, első alkalommal történő vásárláshoz, úgy a bejelentkezéshez előbb a REGISZTRÁCIÓ menüpontban megadottak szerint kell eljárnia.
 2. A későbbi vásárláshoz a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a BEJELENTKEZÉS menüpontban. A webáruházban az egyes termékek termékcsoportokba rendezve találhatók. Az téged érdeklő termékcsoportot a megfelelő ikonra vagy linkre kattintva választhatod ki.
  A termékcsoportból megrendelni kívánt terméket a termék ikonjára vagy linkjére kattintva választhatod ki. Egyes termékek esetében ezt követően lehetőséged van a kiválasztott termék testre szabására.
 3. A terméket a KOSÁRBA RAK gomb megnyomásával helyezheted a vásárlói kosaradbaa. Vásárlói kosarad tartalmát a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gomb megnyomását követően tekintheted meg. A kosár feltünteti az általad kiválasztott termékeket a megrendelni kívánt termékek darabszámát valamint bruttó vételárát.
 4. A kosár megtekintésekor a megfelelő gomb kattintásával lehetőséged van arra, hogy: - egyes termékeket eltávolíts a kosaraból, - módosíthatod a megrendelni kívánt termékek darabszámát, illetve hogy - kiürítsd a kosár tartalmát. Természetesen arra is lehetőséged van, hogy a vásárlását folytassad. Amennyiben kiválasztottad a megrendelni kívánt termékeket, kattints a KOSÁR TARTALMÁNAK MEGJELENÍTÉSE gombra.
 5. Amennyiben a bejelentkezéskor nem regisztráltál, úgy a megrendeléshez és a teljesítéshez szükséges adataidat ezt követően kell megadnod. Kérjük választd ki a kívánt fizetési módot (bankkártya, átutlás, utánvét, Barion egyenleg) és ellenőrizd a szállítási címed, melyet általad a regisztráció során megadottak szerint tartunk nyilván. Amennyiben megrendeléseddel kapcsolatban bármilyen megjegyzésed van, írd meg nekünk. Amennyiben a megrendelésed elkészült, megtekintheted az elküldésre kész megrendelést.
 6. Ekkor még mindig lehetőséged van arra, hogy a rendelést módosítsd: - az adatbeviteli hibákat (pl. a szállítási és számlázási címmel kapcsolatban) - a kívánt fizetési és szállítási módot, valamint - a megrendelés (vásárlói kosár) tartalmát. Amennyiben megrendelését véglegesíteni szeretnéd, fogadd el az Álltalános szerződési feltételeket és kattints a MEGRENDELEM gombra. A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelésed.
 7. Ha 1 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás az általad megadott email-címre, akkor kérlek vedd fel veünk a kapcsolatot az következő linken. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termékek begyűjtését a központi raktárkészletből. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 24 órán belül megküldött emailben tájékoztatunk téged, ebben az esetben lehetőséged van megrendelésed módosítani.
 8. Lehetőséged van az elküldött megrendelés módosítására illetve visszavonására akkor is, ha ez nem a megrendelt termék hiányával függ össze. Ebben az esetben a megrendelés módosítására illetve visszavonására legkésőbb a rendelés leadása után 1 órán belül van lehetőség. A megrendelés módosítása a kiszállítás időpontját módosíthatja.